ABD'den PYD'ye DEAŞ makyajı.

ABD'nin eteğinin altına saklanan PKK/YPG'li teröristler Türkiye 'bir gece ansızın gelecek' korkusuyla ne yapacağını şaşırdı. ABD'nin verdiği zırhlı araçlarla ve ağır silahlarla şov yapan terör örgütü PKK/PYD, video yayınladı. PKK'lı teröristlerin videosunda, bir dönem DEAŞ'lı teröristlerin propaganda videolarında olduğu gibi yüksek çözünürlüklü kameralar ve profesyonel çekim teknikleri kullanıldığı dikkat çekiyor..

ABD'den PYD'ye DEAŞ makyajı.
21 Kasım 2017 - 19:21

Suriye'de DEAŞ'la mücadele bahanesiyle bugüne kadar /PYD'ye 3 bin tır dolusu silah ve zırhlı sevkiyatı yapan ABD, Türkiye'nin operasyon sinyali verdiği Afrin bölgesindeki PKK'lı teröristlere desteğini artırdı.

ABD, bu kez kendi ordusunun kullandığı yüksek hareket kabiliyetli zırhlı Hummer'ları teröristlerin hizmetine sundu. Afrin'deki PKK/PYD'lilerin bugün yayınladıkları görüntülerde, yüzlerce zırhlı araç, üzerlerine entegre edilen ağır silahlarla konvoy halinde bölgede turlarken görülüyor.

DEAŞ'IN KULLANDIĞI YÖNTEMİ KULLANDILAR
PKK'lı teröristlerin videosunda, bir dönem DEAŞ'lı teröristlerin propaganda videolarında olduğu gibi yüksek çözünürlüklü kameralar ve profesyonel çekim teknikleri kullanıldığı dikkat çekiyor.







ERDOĞAN OPERASYON SİNYALİ VERMİŞTİ
Afrin'in de Fırat Kalkanı'yla Cerablus'ta yapıldığı gibi operasyonla terörden temizleneceğini sık sık vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son Rize'deki Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi'nde "İdlib'i bitirdikten sonda Afrin'i da kurtaracağız. Menbiç'i gerçek sahiplerine teslim edeceğiz. Ne kadar bataklık varsa hepsini kurtaracağız" demişti.

.Takvim gaz.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum