6 futbolcu kulüp satın alıyor

Galatasaraylı Hamit Altıntop ve eski futbolculardan Ümit Davala, Yıldıray Baştürk, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Murat Erdoğan, TFF 2. Lig takımlarından Tuzlaspor'u satın alıyor.

6 futbolcu kulüp satın alıyor
23 Kasım 2016 - 18:41

Türk futbolunun 6 önemli ismi futbol tarihimizde eşi görülmemiş tarihi bir oluşum için bir araya geldi...

 "Kulüplerimiz profesyonel kişiler tarafından yönetilmeli" gerçeğini bu kez söyleyerek değil "göstererek" hayata geçirmeyi hedefleyen bir dönem Türk ve Alman futboluna damga vurmuş Hamit AltıntopYıldıray Baştürk, Murat ErdoğanÜmit Davala, Ömer Erdoğan ve Cihan Haspolatlı sonunda bir kulüp satın alarak hayallerini gerçekleştirmeye karar verdi.

Bu konuda bir süredir çalışmalarını ve görüşmelerini sürdüren bu ekip 2.ligekiplerinden Tuzlaspor için ilgili kişilerle masaya oturarak el sıkıştığı ortaya çıktı.

Faal futbol hayatını Galatasaray'da sürdüren Hamit Altıntopla birlikte yeşil sahalara veda eden Davala, Erdoğan, Baştürk ve Haspolatlı'nın Tuzlaspor'un Ankaragücü ile oynayacağı lig maçından sonra resmi işlemler için Tuzla Belediye Başkanı ile bir araya gelip satış işlemini sonlandıracakları öğrenildi. hürriyet gaz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum